Honkalyhty toimii Hämeen sydämessä, Kangasalan kauniissa kesäpäivän pitäjässä noin 20 kilometrin päässä Tampereen kaupungista.

Sijaintimme on yksi meidän vahvuuksistamme. Kuten etusivun virtuaaliesittelystäkin huomaat, ympäristömme on vehreä, hiljainen ja virikkeellinen. Meillä pääset nauttimaan luonnon rauhasta.

Etäisyydet niin Kangasalan keskustaan kuin Tampereen kattavien palvelu- ja vapaa-ajan mahdollisuuksien ääreen ovat lyhyet. Kangasalan keskusta on kävelymatkan päässä, Tampereelle pääsee säännöllisesti kulkevissa busseilla lähistöllä sijaitsevalta pysäkiltä. Mahdollisuuksia riittää, niiden hyödyntämiseen vaikuttavat paljolti arkesi sujuminen ja  kuntoutumisesi eteneminen.

Henkilökohtaiset tilasi

Honkalyhdyssä on asuinosasto seitsemälle nuorelle. Jokaisella nuorella on oma huone ja osassa huoneita myös oma wc ja suihku. Huoneet ovat peruskalustettuja. Halutessasi voit tuoda kotoa mukanasi  itsellesi tärkeän esineen, esimerkiksi lampun, viltin tai taulun. Muut suuremmat huonekalut pyydämme jättämään kotiin.

Yleiset tilat

Kiinteistössä on yhteensä noin 800 neliötä asuintilaa. Omien huoneiden lisäksi käytössä ovat uima-allas- ja saunatilat, takkahuone, biljardi- ja olohuone, ruokailutilat, ryhmä- ja majoitustilana käytettävä perhehuone sekä talousrakennuksen kuntosali. Suuren pihan nurmialueet ja puutarha kuuluvat kiinteistöön.