Itsenäistyminen ja aikuistuminen eivät aina ole helppoja kasvuvaiheita. Matkan varrella on voinut olla asioita, jotka ovat johtaneet vääriin valintoihin. Me Honkalyhdyssä olemme sinua varten ja haluamme auttaa sinut takaisin tukevalle polulle.

Jokaisen nuoren kasvuun kuulu kamppailu lapsuuden ja aikuisuuden välimaastossa. Se voi olla välillä hämmentävääkin. Murrosikään kuuluu kypsyminen ja tutustuminen itseensä. Hämmennyksen keskellä on tärkeää, että lähellä on turvallisia aikuisia.

Moniammatillinen työryhmämme on koulutettu toimimaan nuorten kanssa. Meille tulevilla nuorilla ongelmat ovat usein monikerroksisia. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle ammattilaisten tuki sinun kuntoutumisesi ja yksilöllisten tarpeittesi näkökulmasta.

 

Omaohjaajasi tarjoaa tukeaan, aikaansa ja läsnäoloaan auttaen sinua asioiden selvittämisessä ja tulevaisuuden suunnittelussa.

Luottamus on oleellinen osa hyviä ihmissuhteita. Luottamus ansaitaan pitämällä kiinni sovituista asioista.

Etenemme kanssasi kuntoutumisesi ja tilanteesi mahdollistamassa tahdissa. Annamme sinulle aikaa työstä asioitasi ja oppia itsestäsi.

 

Kun tulet meille

Turvallisuus on tärkeä osa arkea.

Tilat ja ympäristö

Käytössäsi ovat mm. uima-allastilat.

Yleiset periaatteet

Yhteiset pelisäännöt koskevat kaikkia.

"Olen kiitollinen Honkalyhdylle"

"Asuin Honkalyhdyssä 90-luvun alussa noin viisi vuotta teini-iästäni. Vaikka koulumenestykseni oli ollut heikkoa ja elämä rikkonaista, sai Honkalyhty mahtavine ihmisineen minut kasvamaan ja kehittymään elämässäni. Tänä päivänä olen kouluttautunut ja menestynyt hyvin niin työ- kuin perhe-elämässä. Olen edelleen kiitollinen Honkalyhdylle saamastani kasvatuksesta ja huolenpidosta."
A.L., Honkalyhdyssä sijoitettuna ollut nuori, nykyinen perheenisä